Het laatste verenigingsnieuws

Zaterdag 13 en Zondag 14 oktober

Zaterdag 13 en Zondag 14 oktober

publicatiedatum: Zondag, 30 september 2018

Kanjerdagen vissen van 8.00 uur tot 14.00 uur € 30.00 PP

Lees verder

Wijziging ledenadministratie

Wijziging ledenadministratie

publicatiedatum: Dinsdag, 3 juli 2018

Sportvisserij Nederland doet nu al een aantal jaren onze leden administratie , dit betekent dat alle mutaties zoals opzeggenl idmaatschap verhuizing,ander banknummer e.d. rechtstreeks bij Sportvisserij Nederland per mail : ledenadministratie@vispas.nl of via telefoon 0900-2025358 (,035 euro cent/min)

Lees verder

Jeugdvisdag 2018

Jeugdvisdag 2018

publicatiedatum: Woensdag, 23 mei 2018

Jeugdvis dag 2018 Foto's van de jeugdvis dag staan in mapje foto's

Lees verder

Mooie snoek 123 cm in Friese wateren

Mooie snoek 123 cm in Friese wateren

publicatiedatum: Zaterdag, 3 februari 2018

Mooie snoek 123 cm in Friese wateren

Lees verder

Hsv-idaarderadeel

Hsv-idaarderadeel

publicatiedatum: Maandag, 25 september 2017

Een vereniging met een rijk verleden! Op de foto is te zien hoe " een van de eerste" besturen werkoverleg voerde vanuit de schouw. Op de foto een aantal personen waarvan 1 nog steeds in het huidige bestuur vertegenwoordigd is, namelijk Jelke Pijl! Geweldig! Hsv- idaarderadeel maakt zich sterk voor goed en veilig bevisbaar water en wil graag iets doen voor haar leden! De Hengelsportbeurs is daar een voorbeeld van. Trots kunnen we vertellen dat wij, landelijk, in de top tien staan met ons aandeel jeugdleden ( in verhouding veel jeugdleden). Wij denken dat dit oa komt door het fijne viswater rondom Grou. Wij nodigen iedereen uit om gezellig langs te komen en wij vragen ook nadrukkelijk aan iedereen om mee te denken aan het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden om de de bevisbaarheid te vergroten! Onder het genot van hapje en drankje en de diverse standhouders willen we graag samen nadenken over een bloeiende toekomst voor de sportvisserij! Namens het bestuur!

Lees verder

Bestuursleden gezocht

Bestuursleden gezocht

publicatiedatum: Dinsdag, 22 augustus 2017

Het bestuur van HSV zoekt nieuwe bestuursleden.

Lees verder

Extra water in de VISpas

Extra water in de VISpas

publicatiedatum: Zondag, 2 april 2017

Afgelopen maand is er weer nieuw water bij gekomen in de VISpas. Totaal gaat het om 53 hectare. De verwachting is dat er in april nog meer verenigingen zijn die hun water gaan delen met alle VISpashouders.

Lees verder

Volg ons op facebook

Volg ons op facebook

publicatiedatum: Zaterdag, 18 februari 2017

kijk snel op www.facebook.com/hsvidaarderadeel/

Lees verder

Wie zijn wijOp 13 augustus 1943 komen in de Bierhalle te Grou een 25 tal vis sportliefhebbers bij elkaar om tot de oprichting van een visclub te komen. 

In 1964 besluiten een aantal visverenigingen uit de dorpen Warga, Wartena, Irnsum, Reduzum en Grou te fuseren. Vanaf dit moment krijgt de visvereniging de naam Hengelsportvereniging Idaarderadeel.

In 1970 werd de Bird te Grou uitgebaggerd en veranderd in een prachtig viswater met een mooi karper bestand.De vereniging had meer idealen zoals een meeneem beperking van snoek en het vissen met een vergunning in geheel Fryslân.